Bemutatkozás

 Dr. Szegedi Zsolt ügyvédügyvéd

 Tanulmányok:

1996-2001. Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Kar
2001-2005. Ügyvédjelölti tevékenység

2005. Jogi Szakvizsga
2005 – Egyéni ügyvédi tevékenység
2014-2015. ELTE egészségügyi szakjogász képzés

Nyelvismeret: angol, német

Tevékenység:

Az ügyvédi iroda elsősorban kártérítési eljárásokban történő érdekképviselettel foglalkozik. Ellátjuk ügyfeleink képviseletét a bűncselekménnyel, balesettel, foglalkozással összefüggésben, szerződésszegéssel, személyiségi jogok megsértésével, orvosi műhibával, illetve hatósági eljárással okozott károk megtérítésére irányuló eljárásokban.

E mellett a klasszikus polgári jogi területeken nyújtunk szolgáltatást: ingatlanjogi, cégjogi, családjogi, öröklési jogi kérdésekben állunk megbízóink rendelkezésére tanácsadással, okiratszerkesztéssel és perbeli képviselettel.

Iroda:

Budapesten ügyfeleink a VI. kerületben, a Paulay Ede utcában, a Liszt Ferenc tér és az Oktogon mellett tudnak elérni, Nyíregyházán pedig belvárosban, az Iskola utcán található irodánk.

 

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat 

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alatt áll, minden jog fenntartva. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása a hatályos szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes lehet, a honlap sem egészben, sem részben nem reprodukálható, kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználást. A honlap bármely részének hozzájárulás nélküli  módosítása, átvétele, rögzítése és tárolása tilos.

Kamara:  http://www.magyarugyvedikamara.hu/